Blizzard najavio Heroes Of The Storm 2.0

Blizzard-ov odgovor na MOBA naslove kao što su League of Legends i DotA 2 je bio zvanično pokrenut u 2015. godini u formi Heroes of the Storm igre. Nakon nekoliko godina Blizzard je napravio razne promene i balanse u igri, ali izgleda da je došlo vreme kada Blizzard smatra da je veliki remont neophodan. Sledeći logičan korak je – Heroes of the Storm 2.0.

Ovaj potez Blizzarda nije iznenađenje, posebno ako se ima u vidu da je u 2015. godini Valve uradio nešto slično sa igrom DotA 2 u formi Reborn nadogradnje. Ipak, sada nam stižu velike promene koje će Blizzard načiniti u okviru Heroes of the Storm 2.0 verzije igre, kao što je predstavljanje novog heroja i novog sistema napretka. Detalji o svemu bi prema očekivanjima trebalo da budu objavljeni u narednih nekoliko nedelja.

Prva promena koju je Blizzard najavio je sistem napretka koji će prema njihovim rečima dobiti veliki remont. Doći će do uklanjanja Player Levela i njegovog transformisanja u sve Hero nivoe koje ste stekli. Blizzard je takođe najavio da će gejmeri dobiti Loot Chests svaki put kada podignu nivo.

Izvor: Ubergizmo