Windows 10 rezervacije – Oprez!!!

Microsoft je započeo s promocijom besplatne nadogradnje na Windows 10. Postojeći korisnici Windows 7 i 8 već su počeli dobivati obavijesti o mogućnosti nadogradnje, a krenule su i rezervacije.Izrezak

Velik broj korisnika  dobio je prozor kroz koji je moguće rezervirati  svoju besplatnu kopiju Windowsa 10. Za rezervaciju  je dovoljno unijeti svoju e-mail adresu, a jednom kad novi OS bude dostupan, preuzimanje će započeti automatski. Datum izlaska je 29. srpnja.

 

 

Izrezak2

 

 
Ponude za rezervaciju šalju se svima  pa  tako i korisnicima  ilegalnih verzija operativnog sustava ,  sigurno ste se ponadali „O dobit ću besplatne Windowse!!!“, e nećete . Ako sada na vašem računalu imate ilegalnu verziju operativnog sustava  znači da imate  crackiranu verziju koja prolazi Genuine validaciju i zato radi kao i legalna verzija što neće biti slučaj ako nadogradite vaš sustav na  Windows 10 . Zato pričekajte s nadogradnjom na Windows 10 dok ne izađe pouzdani crack jer ćete inače završiti s ponovnim instaliranjem, odnosno vračanjem računala na Windows 7 ili 8.

Za korisnike legalne verzije Windows operativnog sustava naša preporuka je da prihvatite ovu ponudu jer osim značajki za koje ste vjerojatno već čuli, poput Cortane i novog web-preglednika Microsoft Edge, Windows 10 sadrži još cijeli niz drugih zanimljivih alata koji će vam pomoći da postignete izvrsne rezultate.