Huawei Watch GT 4, pametni sat s impresivnim dizajnom

Huawei Watch GT 4 je novi pametni sat koji kombinira estetiku, zdravstveno praćenje i funkcionalnost pametnog sata. Watch GT 4 je dostupan u Velikoj Britaniji i Europi u varijantama od 41 mm i 46 mm s različitim izborom remena. Watch GT 4 je kompatibilan s Androidom i iOS uređajima. Evo nekih glavnih značajki i prednosti ovog sata:

Izvor:Huawei
  • Jedinstven oktogonalni dizajn. Zaobljen do savršenstva, ali živ na rubu – to je jedno lice sata bez kojeg ne možete! Sat ima zapanjujući prstenasti okvir koji sjaji i blista danju i noću.
  • Tanak i prozračan oblik s 13% većim omjerom zaslona i tijela, omeđen tankim okvirom, ovaj sat vam daje udobnost koju želite i pogled koji uživate. Ima AMOLED zaslon od 1,43 inča s rezolucijom od 466 x 466 piksela.
  • Preko 25.000 izvrsnih lica sata za pregledavanje, uključujući cvjetno lice sata, koje cvjeta kako raste vaš dnevni podatak o aktivnosti, i lica sata Always On Display, koja vam omogućuju da uvijek vidite vrijeme i druge informacije.
  • Prilagođena lica sata. Stvorite lica sata po svojoj mjeri, s prilagođenim funkcijama, stilovima i shemama boja, kako biste pokazali svoju kreativnu stranu – ili prilagođene widgete, kako biste se lako prebacivali između aplikacija.
  • Napredno upravljanje kalorijama. Nova aplikacija Stay Fit podržana tehnologijom HUAWEI TruSeen™ 5.5+ pomaže vam da pratite koliko kalorija unosite na prvi pogled, s visokokvalitetnim mjerilima kao što su stvarni unos kalorija, aktivne kalorije, mirovne kalorije i kalorijski deficit.
  • Praćenje otkucaja srca tijekom vježbanja. Ne propustite nijedan otkucaj srca, zahvaljujući novoj i poboljšanoj tehnologiji HUAWEI TruSeen™ 5.5+, koja vam daje pravovremene glasovne ili vibracijske podsjetnike kad god vaš puls odstupi od svoje ciljane zone. Monitor otkucaja srca nastavlja dobro raditi čak i u hladnim okruženjima.
  • Poboljšano praćenje rute. Pametna antenska mreža za satelite povećava točnost GNSS signala HUAWEI WATCH GT 4 46 mm za 30%, kako biste ostali na pravom putu u avenijama, parkovima ili stambenim jedinicama. A uz pametni algoritam za fuziju pozicioniranja, sat postaje sve točniji što više puta trčite.
  • Analiza aritmije vala pulsa. Budite u toku sa svojim zdravljem srca, uz pravovremena upozorenja na potencijalne rizike od A-fib i prijevremenog otkucaja srca, koji se temelje na PPG senzoru.
  • Kvalitetan san svake noći. Idite na spavanje s mirom, zahvaljujući sustavu za praćenje HUAWEI TruSleep™ 3.0, koji prati vaš san i otkriva abnormalno disanje tijekom spavanja.
  • Posebna pažnja na žensko zdravlje. Dobijte procjenu razdoblja ovulacije i plodnih vremena samo jednim pogledom, koji se temelje na visokokvalitetnim fiziološkim podacima i dubokom algoritmu učenja.
Huawei Watch GT 4 – UNBOXING i Prvi dojmovi
WOW! Huawei Watch GT 4 – UNBOXING i Prvi dojmovi

Huawei Watch GT 4 je dobar svestrani pametni sat, a čini se da je Huawei pronašao odličnu ravnotežu između cijene, izvrsnog dizajna i fitness značajki. Nije prepun zdravstvenih značajki kao Watch 4, ali Watch GT 4 se osjeća kao zreo pametni sat, koji se može nositi s najboljima. Ako tražite novi pametni sat koji vam može pružiti više od samo praćenja vremena i aktivnosti, Huawei Watch GT 4 bi mogao biti dobar izbor za vas. Možete ga kupiti na službenoj web stranici Huaweija ili u drugim online trgovinama.