Što gledati na streaming platformama – rujan 2023

Novi filmovi i TV serije koje se emitiraju u rujnu 2023: Što gledati na Netflixu, Prime Video, Disney+ i ostalim platformama

Rujan je mjesec kada se mnogi vraćaju u školske klupe, ali i u svoje omiljene streaming servise. Ako tražite nešto novo za gledanje, imamo za vas popis najzanimljivijih filmova i TV serija koje stižu na Netflix, Prime Video, Disney+ i druge platforme u rujnu 2023. Bilo da volite epsku fantastiku, animiranu komediju, znanstvenu fantastiku ili dokumentarce, sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Evo što vam preporučujemo:

The Wheel of Time: Sezona 2 (Prime Video) – Druga sezona ove popularne serije temeljene na književnom serijalu Roberta Jordana nastavlja pratiti avanture Moiraine, članice moćne organizacije koja vodi pet mladih ljudi na putovanje, vjerujući da je jedan od njih reinkarnacija Zmaja, snažnog pojedinca koji je predviđen da spasi svijet ili ga uništi. Serija je puna akcije, magije i intriga, a glavne uloge tumače Rosamund Pike, Josha Stradowski, Marcus Rutherford i drugi. Premijera druge sezone je u petak, 1. rujna.

Disenchantment: Sezona 5 (Netflix) – Peta sezona ove animirane komedije od tvorca Simpsona Matta Groeninga vraća nas u srednjovjekovni svijet Dreamlanda, gdje pratimo zgode i nezgode princeze Bean, njenog osobnog demona Lucija i njenog prijatelja Elfa. U novim epizodama očekuju nas nove pustolovine, smijeh i neočekivani obrati. Premijera pete sezone je u petak, 8. rujna.

https://www.youtube.com/watch?v=_4YP-lD6R_M

Star Trek: Lower Decks: Sezona 4 (Paramount Plus) – Četvrta sezona ove znanstveno-fantastične animirane serije nastavlja pratiti živote članova podrške na jednom od najmanje važnih brodova Zvjezdane flote. Serija je puna humora, referenci na Star Trek franšizu i zabavnih likova. Premijera četvrte sezone je u četvrtak, 14. rujna.

Virgin River: Sezona 5 (Netflix) – Peta sezona ove romantične drame vraća nas u idilični gradić Virgin River, gdje pratimo ljubavnu priču između medicinske sestre Mel Monroe i lokalnog barmena Jacka Sheridana. U novim epizodama očekuju nas nove drame, izazovi i emocije. Premijera pete sezone je u petak, 22. rujna.

The Changeling (Apple TV Plus) – Ova nova limitirana serija temeljena je na istoimenom romanu Victora Lavallea i prati život Apolla Kagwe, mladog oca koji doživljava nezamislivu tragediju kada njegova supruga ubije njihovo dijete i nestane bez traga. Apollo kreće u potragu za istinom o tome što se dogodilo s njegovom obitelji i otkriva da je sve povezano s mračnim tajnama iz prošlosti. Serija je mješavina horora, fantastike i drame, a glavne uloge tumače LaKeith Stanfield, Kelly Marie Tran i Nicole Beharie. Premijera serije je u petak, 29. rujna.

Ovo su samo neki od novih filmova i TV serija koje se emitiraju u rujnu 2023. Uživajte u gledanju!