Novi Tesla 3 model 2023 – prvi veliki redizajn popularnog električnog automobila

Novi Tesla 3 model 2023 je prvi veliki redizajn popularnog električnog automobila od njegovog predstavljanja. Osim osvježenog izgleda, novi Model 3 nudi i poboljšanu unutrašnjost i niz drugih nadogradnji koje će povećati njegovu autonomiju i performanse. Evo što znamo do sada.

TESLA 3 by Alexander-93

Novi Model 3 ima drugačiji prednji kraj od prethodnika, s manjim usisnikom zraka i novim LED svjetlima. Bočni retrovizori su također redizajnirani, a stražnji kraj ima novi difuzor i izmijenjeni raspored svjetala. Novi Model 3 dolazi u tri boje: crnoj, bijeloj i plavoj.

Unutrašnjost novog Modela 3 je također modernizirana, s novom središnjom konzolom koja ima više prostora za odlaganje i punjenje za dva pametna telefona. Sjedišta su presvučena novim materijalima, a volan je grijan. Središnji 15-inčni zaslon osjetljiv na dodir je ostao isti, ali je dobio nove funkcije i mogućnosti nadogradnje putem bežičnih ažuriranja softvera. Kroz zaslon se može pristupiti raznim postavkama vožnje, navigaciji, zabavi i klimatizaciji.

Novi Model 3 ima tri verzije: Standard Range RWD, Long Range AWD i Performance AWD. Standard Range RWD ima jedan motor koji pokreće stražnje kotače i nudi procijenjenu autonomiju od 272 milje (438 km). Long Range AWD ima dva motora i pogon na sva četiri kotača i nudi procijenjenu autonomiju od 358 milja (576 km). Performance AWD također ima dva motora i pogon na sva četiri kotača, ali nudi veću snagu i brzinu, ubrzavajući od 0 do 60 mph (97 km/h) za samo 3,5 sekundi. Sve verzije imaju pristup globalnoj mreži od preko 45.000 Superchargera gdje se mogu brzo napuniti.

Novi Tesla 3 model 2023 je poboljšanje u odnosu na svog prethodnika u svakom pogledu. On je zabavan za vožnju, brz, prostran i tehnološki napredan. Cijena mu kreće od $41.880 do $54.880, što ga čini pristupačnim za mnoge kupce koji žele iskusiti budućnost automobilizma.

Za više informacija o novom Tesla 3 modelu 2023 možete posjetiti sljedeće web stranice: